Ochrana osobních údajů

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prodávající umožní nákup bez registrace, přičemž údaje neregistrovaných kupujících využije výhradně k plnění předmětu smlouvy, nikoliv k marketingovým či obchodním účelům.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělní, a to na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Závazek chránit osobní údaje

Prodávající se zavazuje osobní údaje kupujícího neposkytnout jiným třetím subjektům než smluvnímu dopravci za účelem dodání zboží.

Pasivně shromažďované informace

Tento server využívá pasivního shromažďování informací za použití různých technologií a způsobů jako například cookies. Tyto informace nám umožní lépe přizpůsobit obsah serveru potřebám kupujících.

Platit lze mnoha způsoby

DobírkaBankovní převodVisaVisa ElectronMasterCardMaestroPayPalMoneyBookers (Skrill)

Naše další obchody

762design.cz - oblečení 7.62 DesignAdoptujte.cz - dárkové balíčky Gift RepublicAkito-Tanaka.cz - oblečení Akito TanakaAlkodarky.cz - originální dárkyAlkoholix.cz - alkoholAmazonasonline.cz - houpací sítě AmazonasAmicajeans.cz - džíny Amica JeansArmik.cz - army shopArmyzazitky.cz - zážitkové army dárkyBellacanvas.cz - oblečení Bella+CanvasBlack-Heart.cz - oblečení Black HeartBotyhaix.cz - obuv značky HaixBotymagnum.cz - obuv značky Hi-Tec MagnumBranditvintage.cz - oblečení značky BranditCabaneli.cz - oblečení CabaneliClang.cz - oblečení ClangClawgear.cz - oblečení Claw GearCordura.cz - zboží z materiálu CorduraDarcik.cz - originální dárkyErik-And-Sons.cz - oblečení Erik and SonsGeonorway.cz - oblečení Geographical NorwayGerber-Gear.cz - nože GerberGevey.cz - SIM karty GeveyHalloweenmaska.cz - Halloween maskaHavenonline.cz - oblečení a doplňky HavenHoupat.cz - houpací sítěHyraw.cz - oblečení HyrawInvadergear.cz - oblečení Invader GearJeansnet.cz - džíny JeansnetKershawknives.cz - nože KershawKingkerosin.cz - oblečení King KerosinLeifnelson.cz - oblečení Leif NelsonLoaponline.cz - oblečení a doplňky LoapMafiaandcrime.cz - oblečení Mafia and CrimeMantoonline.cz - oblečení a doplňky MantoNapraci.cz - pracovní oděvyPg-Wear.cz - oblečení značky PGwearPowerbalanc.cz - náramky Power BalanceSecurityvystroj.cz - vybavení pro bezpečnostní službySlubanbricks.cz - stavebnice SlubanSogknives.cz - nože SOG KnivesSoulcamp.cz - oblečení SoulcampSteelobuv.cz - obuv značky STEELSurplusvintage.cz - oblečení značky SurplusSwiss-Eye.cz - brýle značky Swiss EyeTokyolaundry.cz - oblečení Tokyo LaundryVetsivelikosti.cz - nadměrné velikostiVintageindustries.cz - oblečení Vintage IndustriesWarriorengland.cz - oblečení WarriorZvirecitrika.cz - oblečení se zvířecími motivy

Sledujte nás na Facebooku